Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gimani& Mufle Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Separator grasimi, rigole, statii de epurare
495 lei
Brand
PLANDEG
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Separatoarele de grasimi PLANDEG : Separatoarele de grasimi PLANDEG sunt unitati de tratare ale apelor reziduale care provin de la bucatarii. OBLIGATORIU pentru RESTAURANTE.Aceste separatoare se folosesc atat ca unitati de sine statatoare, cat si in componenta statiilor de epurare aerobe sau anaerobe.

(www.mufle.ro)

Avantaje: Forma compacta si dimensiuni reduse, inchis ermetic, nu ocupa spatiu (trebuie ingropat, posibilitate de montaj sub chiuveta), greutate redusa, nu necesita alimentare cu curent electric, nu foloseste substante bioactive, reactie neutra la radiatiile UV, rezistenta la atacurile agentilor chimici; nu necesita intretinere, doar o evacuare periodica a grasimilor acumulate; forma bazinelor prezinta avantajul unei structuri solide;rezistenta mecanica si termica la temperaturi cuprinse intre -60 C si +80 C; respecta normele garantand un produs reciclabil 100%.Domenii de aplicare – Bucatarii pentru: locuinte particulare, pensiuni, hoteluri, restaurante, cantine, zone de servicii pe autostrazi (chioscuri cu rotisoare, gratare, aparate de copt si prajit), macelarii, etc.

Rigola Skip cu gratar pietonal : (49.50 ron)

CARACTERISTICI rigola: rigola SKIP este un sistem practic si versatil compus dintr-o rigola confectionata din PE-HD cu muchie cu inaltimea de 20 mm, care nu prevede cadru de ranforsare, potrivita pentru clasele A15, B125 si C250. Gama de produse compusa din 2 rigole cu 1 latime (100 mm) si 2 inaltimi (55 -80 mm). (www.mufle.ro).DOMENIU DE UTILIZARE: zone rezidentiale, stadioane, terenuri de sport si parcari private, garanteaza simplitate si precizie la instalare, iar marginea rigolei furnizeaza cota exacta la care trebuie executat pavimentul.
Mini statii de epurare aeroba Biosystem (5940 ron)(www.mufle.ro). Instalatia BIOSYSTEM este o statie de epurare aeroba cu namoluri active utilizata pentru epurarea apelor uzate menajere.

Sistemul se compune dintr-o statie de pretratare si un epurator biologic tip BIOPLAN. Se utilizeaza pentru: tratarea apelor uzate menajere provenite de la: locuinte particulare, hoteluri, restaurante, scoli, birouri si sedii de societati comerciale, hale de productie, case de vacanta, pensiuni.
Din Gura in Gura